Annons från EVY Technology

Moussen som förbereder dig för sommarens påfrestningar

Under sommaren är det många som, trots bättre vetskap, utsätter sig för farlig mängd sol i jakten på solbrännan. EVYs Daily Tan Activator förstärker din hud och snabbar på, fördjupar och förlänger solbrännan. Börjar du använda den i tid innan du exponerar huden för solen kan moussen även förhindra soleksem hos dig med känslig hud.

Annons från EVY Technology

För personer med känslig hy, eksem eller andra hudproblem kan sommar och sol vara en påfrestande tid. Vind, salt- och klorvatten tär på huden och kan lätt ge utslag. För att inte tala om solexponering och mängder av solskydd som kan vara väldigt irriterande för huden.

När EVY Technology utvecklade sin nya mousse Daily Tan Activator var det just sommarens påfrestningar de hade i åtanke. Moussens egenskaper efterliknar och förstärker hudens skyddsbarriär mot hudirriterande ämnen och för att förhindra att huden torkar ut. Den är perfekt för att förbereda huden med inför en solsemester men precis lika lämpligt för personer med torr och känslig hy året om.

Solkysst hy utan att bränna huden

Dessutom stimulerar Daily Tan Activator hudens produktion av pigmentet melanin vilket förstärker hudens naturliga skydd mot UVB-strålning. Även utan solexponering ökar moussen produktionen av melanin vilket gör att vissa kan uppleva en lättare solbränna utan att sola. För bästa effekt ska du börja använda Daily Tan Activator cirka sex veckor innan solexponering. Då förstärks hudens naturliga solskydd, melanin, innan du vistas i solen. Därefter ska du fortsätta använda moussen under hela vistelsen i solen och för att förlänga solbrännan fortsätter du använda produkten även ett par veckor efter semestern.

Solskydd som skyddar mot eksem

EVYs solskyddsserie

  • Dryg mousse som räcker längre
  • Aerosolförpackning håller moussen effektiv tills flaskan är slut
  • Skydd i upp till 6 timmar
  • Fri från konserveringsmedel, alkohol, nanopartiklar, parfym och aluminium
  • Rekommenderad av hudläkare för personer med soleksem/allergi

Köp EVYs produkter här!

Daily Tan Activator är ingen brun-utan-sol produkt. Effekten baseras på hudens förmåga att producera melanin snarare än att tillföra artificiell färg på huden. Moussen är heller inte en solkräm men är baserad på samma unika formula som EVYs hela serie av solskyddsprodukter.

Till skillnad från vanliga krämer som lägger sig på ytan av huden kan EVYs solskydd i form av en mousse, tränga ner i hela det övre skiktet av huden där den förstärker hudens naturliga skyddsbarriär.

EVYs grundformula är medicinteknisk uppfinning och bevisat effektiv mot eksem, kontaktallergi och torr irriterad hy och skyddar huden från all slags miljöpåverkan.

Långvarigt skydd

Tack vare den patenterade grundformulan ger EVYs produkter ett effektivt skydd i upp till sex timmar, vilket är tre gånger längre än ordinarie skydd. EVY försvinner inte vid bad, svett eller ens handdukstorkning. Den lätta moussen och det unika sättet den fungerar på gör att du lättare uppnår rekommenderad mängd solskydd, vilket kan vara svårt med kräm och spray. Dessutom är EVY dubbelt så drygt i jämförelse med en lotion så enkelt uträcknat, ca 6 gånger effektivare än vanlig solkräm.

Den lufttäta aerosolförpackningen gör att du får ut varje droppe av produkten och den håller sig hygenisk och effektiv flaskan tills den är slut.

Håll koll på UVA skyddet

SPF siffran på flaskan talar endast om UVB-skyddet. Enligt EU regler ska solskydd innehålla minst 33 procent UVA-skydd i förhållande till UVB-skyddet. Högt skydd mot UVA-strålar är speciellt viktigt för barn och solkänsliga. EVYs solskydd uppnår över 90 procent skydd mot UVA i förhållande till det angivna UVB-skyddet.

Rekommenderad av hudläkare

Alla EVYs produkter är speciellt utformade för personer med känslig eller överkänslig hud och många hudläkare rekommenderar solskyddet för personer med soleksem, solallergi eller albinism.

Dessutom har EVYs solskydd utsetts till det säkraste solskyddet av Vitilagoförbundet och valts till bästa solskyddsvalet av den oberoende testsidan Bäst-i-test.se tre gånger i rad.

“Många tillstånd och behandlingar gör huden extra solkänslig. Jag måste veta att patienten är optimalt skyddad från UV strålning . Med EVY vet jag att patienten får en läkande skyddsformula med solskydd som håller hela dagen och förhindrar irritationer. Den långa verkningstiden, det extra höga UVA skyddet och vattenfastheten gör EVY till ett självklart val för mina patienter.

Yvonne Wyon – Överläkare i Dermatologi

Läs mer om EVY Technologys serie av hudvårdsprodukter.

Köp EVYs produkter här!

Lär dig mer om EVYs patenterade formula i videon nedan.